Libnet.ro
UNICEF

07:45

PNL cere `demisia neintarziata` a lui Tudorel Toader: `A aruncat in criza tot ce inseamna justitie in Romania` (VIDEO)

B1 B1,
PNL cere `demisia neintarziata` a lui Tudorel Toader: `A aruncat in criza tot ce inseamna justitie in Romania` (VIDEO)

PNL a cerut, vineri, prin vocea senatorului Alina Gorghiu, demisia ministrului Justitiei Tudorel Toader pe care il acuza ca a aruncat in criza justitia din Romania. De asemenea, Gorghiu a sustinut ca. continuă pe B1

PNL cere demisia lui Toader si abrogarea OUG 7

Partidul National Liberal cere demisia neintarziata a ministrului Justitiei, Tudorel Toader, si abrogarea OUG 7/2019, a anuntat astazi senatorul PNL, Alina Gorghiu.

GORGHIU, PNL: PNL cere demisia ministrului Justitiei si abrogarea OUG 7/2019

Partidul National Liberal cere demisia neintarziata a ministrului Justitiei, Tudorel Toader, si abrogarea OUG 7/2019.

Cazul Kovesi. Melescanu arunca vina pe Tudorel Toader: Nu am avizat niciun mandat pentru Odobescu. Nu i-a dat Dancila mandat. E o chestiune pe Justitie

Intr-o discutie cu Ionel Danca, purtatorul de cuvant al PNL, ministrul de Externe, Teodor Melescanu, sustine ca nu a avizat niciun mandat pentru ambasadorul Romaniei la Bruxelles, Luminita Odobescu, in cazul Kovesi. Melescanu spune ca Tudorel Toader e responsabil pentru votul dat de Luminita Odobescu in COREPER. Surse diplomatice au confirmat pentru Adevarul ca Guvernul Dancila a mandatat-o pe Odobescu sa voteze impotriva Laurei Codruta Kovesi.

Tudorel Toader, mai scump decat aurul. Cat plateste Romania pentru pensia lui nesimtita

Tudorel Toader ajunge in prim-plan si cand, teoretic, nu e vorba despre el. in plin scandal legat de rezervele de aur ale Romaniei, opozitia dezvaluie ca, de fapt, statul plateste mai mult pentru pensia speciala a lui Tudorel Toader decat pentru depozitarea rezervelor de aur la Banca Angliei. Banca Nationala a Romaniei achita 309. 000 lei [] .

Tudorel Toader, mai scump decat aurul Romaniei. Cat plateste statul pentru pensia lui nesimtita

Tudorel Toader ajunge in prim-plan si cand, teoretic, nu e vorba despre el. in plin scandal legat de rezervele de aur ale Romaniei, opozitia dezvaluie ca, de fapt, statul plateste mai mult pentru pensia speciala a lui Tudorel Toader decat pentru depozitarea rezervelor de aur la Banca Angliei. Banca Nationala a Romaniei achita 309. 000 lei [] .

INTALNIRE TUDOREL TOADER - SECTIA DE PROCURORI A CSM: Ordonanta de modificare a Oug 7 va avea cinci puncte

ACTUALIZARE Presedinta CSM, Lia Savonea, a anuntat, astazi, ca, prin noul proiect de ordonanta de urgenta trimis de ministrul Justitiei, se abroga textele din OUG 7 privind delegarile in functii si conditia bunei reputatii. ---- Vicepresedintele CSM, Nicolae Solomon, a anuntat ca membrii Sectiei pentru procurori a Consiliului au avut, astazi, o intalnire cu ministrul Justitiei, in cadrul careia Tudorel Toader le-a comunicat ca ordonanta de modificare a OUG 7 va avea cinci puncte.

Tudorel Toader, sedinta de urgenta cu procurorii din CSM. Sectia pentru Procurori continua demersurile de abrogare sau modificare a OUG 7

Ministrul Tudorel Toader s-a intalnit, vineri, cu procurorii din CSM. intrevederea a avut loc pe tema OUG 7. Tudorel Toader a spus ca este dispus sa renunte la 5 prevederi din ordonanta, printre care cele referitoa.

TUDOREL TOADER: Dupa modificarea OUG 7 declansez procedura de selectie a unui nou procuror general

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, ieri seara, ca imediat dupa adoptarea de catre Guvern a ordonantei de urgenta ce va modifica OUG 7/2019, va declansa procedura de selectie a unui nou procuror general al Romaniei.

Presa internationala: Kovesi, noua Doamna de Fier a Europei. Tudorel Toader o cheama iar la audieri ca suspecta

Laura Codruta Kovesi este laudata in presa internationala dupa ce a trecut cu succes de audierile din Parlamentul European si a devenit favorita pentru postul de procuror-sef al Uniunii Europene. in timp ce presa straina ii aduce omagii, Sectia speciala pentru anchetarea magistratilor, recent infiintata de Tudorel Toader, o cheama pe Laura Codruta Kovesi, din [] .

Tudorel Toader i raspunde lui Florin Iordache: Sa te duci la televizor e frumos, dai bine pe ecran

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, ii raspunde deputatului PSD Florin Iordache care l-a acuzat ca ar fi trebuit sa se consulte cu magistratii inainte de adoptarea Ordonantei de Urgenta care modifica legile justitiei. Sa te duci la televizor e frumos, dai bine pe ecran, iti spui punctele de vedere, eventual te raliezi celor nemultumiti, dai si mai bine, dar exista o tehnica legislativa, este replica lui Tudorel Toader pentru fostul ministru al Justitiei Florin Iordache, artizanul Ordonantei 13.

ştiri de la B1

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2371 seconds )